Kakel & Klinkers

Kakel och klinker monterat av våra plattsättare enligt dina önskemål.

Våra kompetenta plattsättare hjälper dig med badrumsrenoveringen. Vi samarbetar med många olika leverantörer av kakel och klinker, vilket ger dig som kund möjligheten att designa det badrummet du drömmer om. Du bestämmer hur du vill ha det, vi utför arbetet på ett professionellt och säkert sätt.
 
Vi garanterar ett arbete av hög kvalitet bland alla våra tjänster. Du kan anställa oss för en helhetslösning, vilket kan vara smidigt vid badrumsrenovering. Detta gör att du inte behöver kontakta olika hantverkare - vi ser till att VVS montörer, plattsättare och elektriker dyker upp på utlovad tid.
 
Vi samarbetar med ett flertal kakelvaruhus i Helsingborg vilket ger dig som kund möjlighet att välja bland ett brett urval av kakel och klinker. Det är du som kund som bestämmer hur ditt badrum ska bli, ifall du har frågor hjälper vi dig således att hitta lösningar optimalt för just dig. För oss är nöjda kunder väldigt viktigt och vårt mål är att du ska bli nöjd med vårt arbete samt att det ska utföras inom utlovad tid.
 
Kvalitet är viktigt när det kommer till badrumsrenovering. Vi har den kompetensen som krävs för att färdigställa ett badrum efter gällande regler och föreskrifter. Genom att anlita våra professionella plattsättare garanterar vi ett badrum som motsvarar dina förväntningar och som kommer att hålla under en lång framtid.

2018-10/1
2018-10/3
2018-10/2